MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

A magyar csapatban Matyasovszki (SZTE) érme csillogott a legszebben 14. Evezős Egyetemi Világbajnokságon (Poznan, Lengyelország)

Nem volt jó hétvégéjük az evezős EVB magyar résztvevőinek, hiszen a várakozásokkal ellentétben csak egyetlen magyar érem született Matyasovszki Dániel (SZTE) jóvoltából, aki a könnyűsúlyú egypárevezősök versenyében bronzérmes lett az olasz Gherzi és a lengyel Kowalski mögött.

9000 kilométert utazik az egyetemi vb-re Sebők Benedek (SZTE)

Először vesz részt versenyzőként a 9. Egyetemi Fallabda Világbajnokságon (Kuala Lumpur, Malajzia) Sebők Benedek, a Szegedi Tudományegyetem ötödéves kereskedelem-marketing szakos hallgatója. A szegedi Vidux Tisza Squash SE 23 éves sportolója hétfőn (szeptember 05.) játszotta első mérkőzését.

Olimpikonunk és 6 magyar éremesélyes a 14. Evezős Egyetemi Világbajnokságon

2016. szeptember 4-6. között rendezik meg a 14. Evezős Egyetemi Világbajnokságot a lengyelországi Poznanban, ahol 15 magyar egyetemista résztvevőnek is szurkolhatunk.

Karate egyetemi világbajnokság - 7. helyen zártak a magyarok

Augusztus 13-án zárult a portugáliai Bragában rendezett 10. Egyetemi Karate Világbajnokság, két versenyzőnk is a legjobb 8 között végzett.

Éremesőt várunk a 10. Egyetemi Karate Világbajnokságon versenyzőinktől

Augusztus 10. és 13. között kerül megrendezésre a portugáliai Bragában a 2016. évi 10. Egyetemi Karate Világbajnokság

Hat magyar egyetemistának is szurkolhatunk a Triatlon Egyetemi Világbajnokságon a hétvégén

Augusztus 5-7-ig tartják a svájci Nyon-ban a Triatlon Egyetemi Világbajnokságot, melyen hat magyar résztvevő is indul.

2016-os Lovas Egyetemi Világbajnokság újra magyar résztvevőkkel

A svédországi Flyinge nemzeti ménesbirtok adott otthont június 29. és július 2. között a 11. Egyetemi Lovas Világbajnokságnak, melyen 18 nemzet lovas egyetemistái képviseltették magukat, köztük hosszú idő után újra Magyarország is.

Egy arany-, egy ezüst- és hét bronzérem a kajak-kenu EVB mérlege

Magyar szempontból volt mit ünnepelni a montemor-o-velhói egyetemi és főiskolai világbajnokságon, amelyen egy arany-, egy ezüst- és hét bronzérmet gyűjtött be csapatunk. 2018 szeptemberében Szeged ad otthont az egyetemisták világbajnokságának.

2016. június 21., kedd 14:14

11. Lovas Egyetemi Világbajnokság - 2016

Dátum: 2016. június 28 - július 02
Helyszín: Svédország- Flyinge 
Kategória: Versenysport

1. oldal / 7