MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2016. június 02., csütörtök 11:13

Labdarúgó döntő MEFOB - 2016

Dátum: 2016. május 31 - június 1.
Helyszín: Szombathely
Kategória: Versenysport

2016. május 09., hétfő 14:06

Labdarúgó MEFOB - 2016

Dátum: 2016. május - június
Kategória: Versenysport

Döntetlennel zárult a Blind Football - Vakfocisták és Felsőoktatási Hallgatók találkozója

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) támogatásával Budapesten, a Csörsz utcában nagy sikerrel rendezték meg a Blind Football - Vakfocisták és Felsőoktatási Hallgatók találkozóját. A bemelegítés pénteken 17 órakor kezdődött a kézilabda méretű, palánkkal körbevett pályán, a futsall méretű, csörgőlabdákkal. A LÁSS - Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóiból álló csapattal mérte össze tudását. 

 

 

2015. szeptember 09., szerda 06:57

Támogatja élsportolóit a Miskolci Egyetem

Támogatja élsportolóit a Miskolci Egyetem

Új, az élsportolók egyetemi tanulmányait támogató mentorprogramot indít a Miskolci Egyetem. A program a jövőben még vonzóbbá teheti Miskolcot az élsportoló fiatalok körében, függetlenül attól, hol élnek.

Fut az Egyetem – demonstrációs futás, elöl Prof. Dr. Kékesi Tamás tudományos és nemzetközi rektor-helyettes, Dr. Deák Csaba kancellár, Rakaczki Zoltán MEAFC elnök

2015. június 30-án zárul az 2013. novemberében indított TÁMOP pályázati projekt, amelynek eredményeként az elmúlt két évben olyan fejlesztésekre került sor a Miskolci Egyetem (ME) szabadidősportjában, amelyre az azt megelőző 15-20 évben nem volt példa. Prof. dr. Torma András, a ME rektora úgy látja, hogy az intézmény sportinfrastruktúrájában végbement beruházások, a megvalósult szolgáltatás-fejlesztések és az egyetem sportegyesületében végbement megújulás eredményeként, az intézmény kiváló gazdája lehet majd a 2016-os Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságnak és a 2017-es Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokságnak is.

2015. június 07., vasárnap 19:14

Szombathelyi győzelem a Labdarúgó MEFOB-on

Szombathelyi győzelem a Labdarúgó MEFOB-on

A Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB) idén a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja és a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület rendezte meg 2015. május 19-20-án. A szombathelyi döntőben négy intézményi csapat mérte össze tudását, sorsolás alapján vívva az elődöntőket a szombathelyi Király Sportlétesítmények kitűnő talajú pályáján. 

Idén Szombathelyre várják a Labdarúgó MEFOB döntőseit

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából a Nyugat-magyarországi Egyetem (NYME) 2015. május 19-20-án szervezi meg a Labdarúgó Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) elődöntőit és döntőjét, ahol tíz felsőoktatási intézmény csapatának legjobbjai mérik össze tudásukat a férfiak mezőnyében.
 

2015. március 24., kedd 01:04

A Műegyetem lett a legjobb Budapesten

A Műegyetem lett a legjobb Budapesten

2015. március 22-én Manchesterben, Barcelonában és Budapesten is futball rangadók sora várta a foci szerető sportbarátok figyelmét.

2015. március 11., szerda 20:42

Ki lesz Futsalban a Budapest Bajnok?

Ki lesz Futsalban a Budapest Bajnok?

Jövő héten vasárnap, március 22-én, a Budafoki Sportcsarnokban rendezik meg a Final Fourt a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságban (BEFB). Itt derül majd ki, hogy a döntőbe bejutó négy egyetem (a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem és a Testnevelési Egyetem) futsal csapata közül melyik lesz az idei év bajnoka. 

Marosvásárhelyiek nyerték meg a VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját

Két határon túli együttes, a Marosvásárhelyi Orvosi Egyetem és a Kolozsvár játszotta a döntőt a VI. KEK-en, ahol tizenhat egyetem futsalcsapata feszült egymásnak az ELTE és a BEAC által szervezett VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján. A Cheerleaderek II. Országos bajnokságával egybekötött, remek hangulatú kétnapos tornán 42 mérkőzést játszottak le a csapatok az ELTE újbudai sportcsarnokában.

1. oldal / 5